ANKER KAAS NOTEBOOK

Kaas is zo Nederlands als het maar kan. Dat weten ze bij het kaasbedrijf Anker en bij Bouter Cheese maar al te goed. Daarom wordt in 2012 het 50-jarig jubileum van Anker Kaas aangegrepen om een mooi boek te produceren over de geschiedenis van het bedrijf en van het product.

Het Anker kaasboek is een kunstwerk geworden. Tot in het kleinste detail is nagedacht over de vormgeving, de inhoud en de uitvoering. Het boek is gebonden met een houten omslag, waarin gaten (het is gatenkaas, nietwaar…) gezaagd zijn die al een indruk van de inhoud geven. Luxe bedrukt en gepreegd papier en kleine details zoals een leeslint in de kleuren van de Nederlandse vlag maken dit boek tot een uniek en veel gezocht collectors item.

OVER ANKER KAAS

Het bedrijf vindt haar oorsprong in 1962 wanneer de gebroeders Anker beginnen met de verkoop van zelf gerijpte kaas op weekmarkten.  Midden jaren negentig neemt de ontwikkeling van de onderneming een vlucht wanneer de industriële productie van kaas sterk uitgebreid wordt.  Na het samengaan van Bouter Kaas en Anker Kaas ontstaat in 2010 de A-Ware Group.

Vandaag de dag is A-Ware en Anker een vooraanstaand producent van kaas en andere zuivelproducten aan winkelketens in heel Europa. Dagelijks zorgen 1.700 medewerkers in 18 vestigingen in Europa en daarbuiten dat de puur Hollandse kaas met smaak geconsumeerd kan worden.

PUUR IN HOUT

De wens is zo natuurlijk mogelijk. Alles kan; dus ook een omslag gemaakt van hout plaatmateriaal.

GAAF BINDWERK

Gebonden werk met specifieke rug afwerking, strak en bijpassend. Leeslint in rood-wit-blauw. Het kan niet Hollandser.

DETAIL IN 3D

Stanswerk in de omslag en het gebruik van achterliggend reliëf geeft het boek een extra dimensie.

INDRUK EN OPDRUK

Het verhaal begint al aan de buitenzijde en wordt in het boek voortgezet. Zo wordt het verhaal van Anker Kaas helder uiteengezet.

Eindeloos inspireren in notitieboeken