NOTITIEBOEK BOSKALIS

Nederland heeft een wereld reputatie op het gebied van baggerwerken en maritieme bouwprojecten. Boskalis is een centrale speler op dit gebied en is actief in vrijwel elk werelddeel.

Voor Boskalis hebben wij een notitieboek ontwikkeld ter ondersteuning van congres en beursactiviteiten van het concern. De kleurige full-colour omslag toont alle facetten van de activiteiten van het concern. De binnenwerk is klantspecificaties gemaakt. Dit mooie, compacte notitieboek, afgewerkt met een matte vernis, heeft een echte Boskalis uitstraling.

OVER BOSKALIS

Koninklijke Boskalis Westminster is een internationaal dienstverlener op het gebied van offshore werken, infrastructuur, berging en sleepdiensten (Smit Internationaal). Daarnaast is Boskalis actief in speciaal transport (Dockwise) en ontwikkeld het bedrijf projecten op het gebied van Energie. Wellicht het meest aansprekend zijn de recent uitgevoerde projecten in het Midden-Oosten. Denk hierbij aan het palmeiland in Dubai en de verbreding en gedeeltelijke verlegging van het Suez kanaal.

Ruim 8.500 mensen zijn werkzaam bij Boskalis die vanuit Papendrecht (het baggerhart van Nederland) aangestuurd worden. Koninklijke Boskalis Westminster is sinds 1971 genoteerd aan de Amsterdamse beurs en is onderdeel van de AEX index.

BRANDING!

Je weet als geen ander dat je merk zichtbaar moet zijn. Ook als je op wereldniveau presteert!

REPUTATIE

Vertellen wat Boskalis doet: de eerste pagina’s geven de boodschap duidelijk weer.

AFWERKING

Penlus, leeslint en sluitelastiek in de huiskleur van Boskalis.

Eindeloos inspireren in notitieboeken