SNELLE JONGENS DOEN EEN BOEKJE OPEN

FedEx Trade Networks verzorgt internationale vrachtdiensten en gebruikt de methode en vervoerder die het beste past bij uw behoeften wat betreft kosten en planning. FedEx intgreert lucht- en zeevrachtvervoer, douaneafgifte, handels- en douaneadviezen en andere diensten met toegevoegde waarde.

Passend bij de, tevens door ons verzorgde, custom made 3-maands kalenders laat FedEx TN elk jaar ook een notitieboek maken. Op het notitieboek met full colour bedrukte omslag verschijnt elke jaar een andere prachtige afbeelding van een grote stad ergens op de wereld.

Het omslag wordt afgewerkt met een matte krasvaste laminaat ter bescherming. Naast een sluitelastiek, penlus, leeslintje en opbergvakje heeft het notitieboek een paars gelinieerde inhoud met op elke rechterpagina het FedEx Trade Trade Network logo in 2 kleuren.

OVER FEDEX

Fedex is in 1971 opgericht in Liitle Rock (AK) maar met de toename van luchtvervoer nu gevestigd in Memphis, Tennessee (USA). Fedex is thans wereldwijd actief in expresse, document  en pakket  distributie over de weg en door de lucht.  Een groot deel van de activiteiten van Fedex wordt gerealiseerd in USA maar de vervoerder heeft een duidelijke ambitie om ook in Europa en het verre oosten meer voet aan de grond te krijgen.

Daartoe heeft Fedex begin dit jaar een overname bod gedaan op de aandelen van het Nederlandse TNT Express.  Met het samengaan van deze 2 vervoerders zou een groep ontstaan die na DHL de grootste expresvervoerder wereldwijd is. De overname wacht nog op goedkeuring van de Europese Commissie.

FULL COLOUR OMSLAG

Het omslag bedrukt met prachtige full colour afbeelding met beschermende krasvaste matte laminaat.

PERSONALISEREN

Inhoud van het boek met op elke rechterpagina het FedEx Trade Trade Network logo in 2 kleuren.

Eindeloos inspireren in notitieboeken