NOTITIEBOEK IN LEDER UITVOERING

Een notitieboek met leren omslag is een hoogwaardig, duurzaam en exclusief relatiegeschenk.

Een leren notitieboek heeft een chique uitstraling en is een stijlvol relatiegeschenk. De exclusieve omslag van het leren notitieboek met uw eigen bedrukking springt in het oog en bezorgt uw bedrijf een positief imago. Een notitieboek van leer is een eyecatcher.
Ruime keuze in kwaliteit en design.
U kunt bij Notitieboek.eu uw leren notitieboek naar eigen wens met uw voorkeursdesign samenstellen. Neem een kijkje in onze webshop en doe inspiratie op. Kies voor een duurzaam notitieboek van leer met speciale bedrukking van de omslag, binnenpagina’s met logo-opdruk of speciaal schrijfpapier.
Hoogwaardige afwerking
Een notitieboek met lederen omslag is een hoogwaardig product dat bijzonder gewaardeerd zal worden. U kunt een echt verschil maken met de door ons geselecteerde materialen. Ook kunt u uw notitieboek nog verder complementeren met de juiste afwerking: 1 of meerdere leeslinten in de juiste kleur gekozen en de penlus en het sluitelastiek in bijpassend kleurstelling. Voorzie uw notitieboek van logo-opdruk: denk bijvoorbeeld aan preging of een luxe plaquette in metaal.
Vraag vrijblijvend een offerte op voor een persoonlijk leren notitieboek, waarmee u uw merk en boodschap optimaal kunt uitdragen.

Eindeloos inspireren in notitieboeken