EEN NOTITIEBOEK WAAR DE GATEN INZITTEN… LETS CONNECT!

Dit concept notitieboek is een typerend voorbeeld van iDENTITY creativiteit. Opdracht was een notitieboek te bedenken waarbij de gebruiker vervolgens een eigen uitleg kan geven aan de omslag. Zo ontstaan een boek dat ieder kan herkennen als zijn eigen, unieke notitieboek.

Ontwerper Hamilton Lopez heeft een omslag bedacht met een fijn gatenpatroon. Het omslagmateriaal kan in metaal gemaakt worden, ook kan gedacht worden aan hout, leer of kunststof. Het gatenpatroon symboliseert de basis van de verbinding die gelegd kan worden d.m.v. de meegeleverde, gekleurde rijgkoordjes. Deze kunnen naar inzicht geregen worden tot een tekst, symbool of patroon. Zo is het thema “Lets Connect” ontstaan.

Maar het gatenpatroon heeft ook een diepere, meer wetenschappelijke achtergrond. Geleerden wereldwijd breken hun hoofd over een wiskundig model waarin met het gatenpatroon volgens een beperkende formule uit 1 lijn een tekening gemaakt kan worden. De beperking is dat elk gaatje maar 1 keer gebruikt mag worden en van punt naar punt middels “paardensprong” of “koningszet” met elkaar verbonden zijn. Dit systeem wordt het Hamiltoncircuit genoemd; de overeenkomst met onze Hamilton is overigens toeval. Hiernaast een voorbeeld van zo’n wiskundig vastgestelde afbeelding.

De inhoud van het notitieboek kan uitgewisseld worden met een bedrukking naar keuze. En met elk boek wordt een leuk setje met gekleurde rijgkoordjes meegeleverd.

OVER HAMILTON LOPEZ:

Hamilton Lopez is een freelance ontwerper met een vracht aan creatieve ervaring op het gebied van B-to-B en consumenten communicatie. Hamilton kan ook de ontwerper worden van uw nieuwe notitieboek. Interesse?

KEUZE MATERIAAL

Zoveel gaatjes maakt de boel niet steviger. Dus gekozen voor metaal, hout en leer.

GRAPPIG DETAIL

Het Lets Connect notitieboek doet het met pen en papier, maar ook met naald en draad.

DE INHOUD

Ook de pakweg 200 blanco pagina’s kunnen onopvallend uw merk ondersteunen.

PERSONALISEREN

Memorabel presenteren: extra banderol of insteekflap met uw sterke boodschap.

Eindeloos inspireren in notitieboeken