NOTITIEBOEK VOOR PAPIERMAKERS

Mondi is een internationale verpakkingen en papier Groep. Mondi is volledig geïntegreerd in de verpakking en papier waardeketen – van het beheer van bossen en de productie van pulp, papier en samengestelde plastics, aan het ontwikkelen van effectieve en innovatieve industriële en consumentenproducten verpakkingsoplossingen.

Ter promotie van 2 van de door Mondi geproduceerde soorten kopieerpapier kregen wij de vraag een boekje te maken, met dit papier als inhoud. Mondi heeft ons hiervoor het papier aangeleverd, waarna samen met ons een ontwerp werd gemaakt voor het omslagen.

Het Color Copy notitieboek heeft een blauw omslagmateriaal met metallic finish gekregen. Op het omslag hebben we een recht hoek blind gepreegt, waarop een doming met het full colour logo is geplaatst.

Het BioTop notitieboek heeft een in 1 kleur bedrukte omslag van BioTop papier, welke is voorzien van een Soft Touch laminaat om het omslag een luxe gevoel te geven. Hierboven op hebben we de Pay-off van het product gedrukt in een spot-UV lak.

OVER MONDI

De Mondi Group Ltd is een wereldwijd opererende papierproducent. Opgericht in 1967 is alles begonnen met het openen van een papierfabriek in Merelbank; nu opererend in alle continenten met 25.000 medewerkers en meer dan 100 vestigingen in 30 landen.

Mondi produceert papier voor de gehele industrie, van copier- en printpapier voor consument en kantoor tot specifieke productie voor de verpakkings- en voedingsmiddelen industrie.

MERKBEELD

Naast het gedrukte logo op het omslag voorzien van soft-touch laminaat is de pay-off gedrukt in een spot-UV lak.

PRODUCTINFORMATIE

De schutbladen zijn bedrukt met productinformatie over het gebruikte papier.

DOMING

Om het full colour logo goed op het omslag materiaal over te laten komen is gekozen voor een blindpreeg met daarin een doming.

Eindeloos inspireren in notitieboeken