NOTITIEBOEK 3D

Speciaal in het assortiment is het 3D Flexi-Note notitieboek. Een notitieboek met omslag in 3 dimensionaal schuimfoam uitgevoerd in wire-o of ingebonden versie.

Nieuw in ons assortiment: een notitieboek met zacht schuim cover in 3D uitvoering. Het resultaat is een flexibel en lichtgewicht notitieboek met hoogwaardige uitstraling. De met schuim gevulde cover voelt zacht aan en is volledig flexibel. Hierdoor ligt het 3D Flexi-Note schuim notitieboek lekker in de hand. Combineer het omslag design met uw bedrijfslogo en u heeft een mooi item als relatiegeschenk.
Notitieboek met 3D schuim omslag – gebonden of met Wire-O ringband
U kunt de look van het notitieboek van schuim helemaal zelf ontwerpen, van het formaat en de papiersoort tot de cover en de gedetailleerde afwerking. De omslag wordt in 3 dimensionale bedrukking in het schuim materiaal uitgevoerd. Uniek bij dit notitieboek is dat u het 3D Flexi-Note notitieboek uit kunt laten voeren in (kleurige) wire-o ringband of in een exclusieve gebonden versie. U kunt er voor kiezen om een notitieboek schuim door onze ontwerpers te laten maken. Zie wat de mogelijkheden zijn in op deze pagina en vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte voor een notitieboek schuim.

Eindeloos inspireren in notitieboeken