NOTITIEBOEK MET HARDE KAFT

Een notitieboek met harde kaft is handig en duurzaam. De uitvoering is helemaal flexibel maar stijlvol met de juiste elementen; de mogelijkheden zijn ongekend.

Een notitieboek harde kaft is populair door de stevigheid en het fraaie design. Een notitieboek met hardcover behoudt zijn luxe uitstraling en is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt
Notitieboek met harde kaft: hoe eenvoud uitstraling krijgt
Notitieboek.eu heeft een brede en veelzijdige collectie notitieboeken met harde kaft die volledig zijn te individualiseren en met bedrijfslogo helemaal op uw huisstijl aansluiten. De extra uitdaging is uw notitieboek compleet te maken met opvallende kleuraccenten. Het sluitelastiek, leeslint en penlus lenen zich hier uitstekend voor.
Daarnaast heeft u bij notitieboek.eu ongelooflijk veel mogelijkheden uw eigen hardcover omslag uit te kiezen. Naast het standaard balacron (kunstleer: keuze uit 15 kleuren) kunt u bijvoorbeeld ook denken aan vilt, aluminium, textiel, etc..
Ontwerp uw eigen boek
Zoekt u een notitieboek harde kaft van hoge kwaliteit met een eigen ontwerp en design? Kijk voor voorbeelden in onze webshop, breng zelf uw ideeën in of vraag onze ontwerpers om een notitieboek harde kaft op maat te maken. Laat vrijblijvend een offerte opstellen voor een uniek notitieboek harde kaft. Of stel zelf uw offerte samen.

Eindeloos inspireren in notitieboeken