NOTITIEBOEK IN CAMO TEXTIEL

Textieltechnologieconcern Koninklijke Ten Cate nv (TenCate) is een uit Nederland afkomstige multinationale onderneming die oplossingen ontwikkelt en produceert die wereldwijd worden verkocht ter bescherming van mensen en hun werk- en leefomgeving.

Voor een exclusief notitieboek als relatiegeschenk heeft TenCate ons voorzien van stof, welke wij als omslagmateriaal hebben gebruikt. Deze door TenCate ontwikkelde stof wordt o.a. voor de beschermende kleding van het Amerikaans leger gebruikt.

De combinatie van schutbladen, leeslint en penlusje  in oranje en als finishing touch het stoffen merklabeltje geven het boekje een duidelijke TenCate uitstraling.

OVER TENCATE TEXTILES

Het oosten van Nederland heeft een rijke traditie in de productie van textiel. Het familiebedrijf Ten Cate is hiervan een goed voorbeeld. Thans is de Koninklijke Ten Cate BV een beursgenoteerde, mondiale speler op het gebied van vezelproductie en chemie. Systemen geproduceerd door TenCate worden toegepast in de ruimtevaart, defensie en beveiliging, industrie en utiliteits- en wegenbouw en de recreatieve sector met o.a. de productie van kunstgras.

Een voorbeeld van een TenCate product is de brand- en zuurwerende stof Defender M die als omslag dient voor het notitieboek. Deze stof is het materiaal waarvan thans voor de Amerikaanse Marine en het leger nieuwe uniformen gemaakt gaan worden.

OPVALLEND DETAIL

De schutbladen, het sluitelastiek en penlus in de oranje huisstijl van Ten Cate zorgen voor een mooi contrast.

EIGEN MATERIAAL

Door Ten Cate aangeleverde stof dat o.a. ook voor de pakken van het amerikaanse leger worden gebruikt.

MERKLABEL

Door bevestigde stoffen merklabel is de iDentiteit van Ten Cate direct te herkennen.

Eindeloos inspireren in notitieboeken